Het verhaal van Type-Ocean

Type-Ocean gaat over jouw zee-avontuur. Je reist als matroos met een ervaren zeekapitein de oceanen over.

Je gaat dolfijnen redden, ijsberen vangen en beleeft ijselijke momenten met ze. Je redt een zinkend schip. En hoe! Je maakt een spectaculaire vulkaanuitbarsting mee op Hawaii. Je gaat ijskristallen schieten. Waarvoor? Dat lees je nog wel. Je vangt op een ongelofelijke manier gevaarlijke Somalische zeepiraten. Je voorkomt een milieuramp bij een oliespuitende pijpleiding van een boorplatform. En nog veel meer spannende avonturen ga jij beleven!

In totaal zijn er 24 reizen

In reis 23 heb je zoveel ervaring opgedaan met het varen over de oceanen, dat je het toetsenbord van de duikboot blind, snel en vrijwel foutloos kunt bedienen. Terug in Nederland zul je jouw typdiploma dan in ontvangst kunnen nemen. Grijp je in reis 23 te vaak mis, dan krijg je in reis 24 de kans om je stuurmanskunsten opnieuw te laten zien en zo je diploma alsnog te halen.

Probeer de gratis proefles

Blindtypen, waarom?

Bij de typcursus van Type-Ocean leer je spelenderwijs blindtypen. Door het blindtypen weet je alle letters snel te vinden, haal je dus een hoger aantal aanslagen per minuut en ben je sneller klaar met al het computerwerk.

Door de juiste houding en het aangeleerde 10-vingerblindsysteem typ je op de juiste manier en is er minder kans op RSI en aanverwante klachten.

Door in strakke regelmaat te typen, typ je voor je gevoel rustig en ontspannen. Typen wordt dan zelfs een plezierige vaardigheid, dat je graag doet!

Als je goed kunt blindtypen gaat het automatisch, dus kan alle aandacht naar de inhoud van de boodschap gaan. Dit zorgt voor betere schoolresultaten.

Schrijf je direct in